Looking For Anything Specific?

Φωτιεσ Ηλεια / Η ημέρα που κάηκε η Αρχαία Ολυμπία από τις φωτιές του 2007 ... / Μπορεί οι φλόγες να πλησίαζαν απειλητικά.

Φωτιεσ Ηλεια / Η ημέρα που κάηκε η Αρχαία Ολυμπία από τις φωτιές του 2007 ... / Μπορεί οι φλόγες να πλησίαζαν απειλητικά.. Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο στην αρχαία ολυμπία. Η φωτιά πλησιάζει απειλητικά σπίτι στο χελιδόνι. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Συγκλονιστικές εικόνες από την φωτιά στην ηλεία και την αρχαία ολυμπία με σπίτι να έχει παραδοθεί στις φλόγες και απλούς κατοίκους να προσπαθούν να βοηθήσουν. Οι φλόγες είναι ένα χιλιόμετρο από το μουσείο της αρχαίας ολυμπίας.

Η φωτιά πλησιάζει απειλητικά σπίτι στο χελιδόνι. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στην αρχαία ολυμπία. Δημοφιλεισ ειδησεισ τωρα live blog: Στην ηλεία η εικόνα προκαλεί θλίψη:

Φωτιά στην Ηλεία: 100 άνθρωποι εγκλωβισμένοι
Φωτιά στην Ηλεία: 100 άνθρωποι εγκλωβισμένοι from www.ipaidia.gr
Εντολή εκκένωσης της αρχαίας ολυμπίας. 7 πυρκαγιές σχεδόν ταυτόχρονα στην ηλεία. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία νέα φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, ενώ από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση της. Σπίτια, χωράφια, περιουσίες και ζώα, κάηκαν. Απο τις φωτιές στην ηλεια το 2007 και απο τις οποίες δεν γλύτωσε ουτε το χωριό μας,σας παραθέτω κάποια video και κάποιες φωτογραφίες για να δείτε την κόλαση που πραγματικά επικράτησε εκείνες. Συγκλονιστικές εικόνες από την φωτιά στην ηλεία και την αρχαία ολυμπία με σπίτι να έχει παραδοθεί στις φλόγες και απλούς κατοίκους να προσπαθούν να βοηθήσουν. Οι φλόγες είναι ένα χιλιόμετρο από το μουσείο της αρχαίας ολυμπίας. Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία, καθώς συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή.

Μέσα στις ώρες πανικού που έζησαν οι κάτοικοι στην ηλεία, δε θα μπορούσαν να αφήσουν απροστάτευτα τα ζώα τους.

Πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε αργά το. Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία νέα φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, ενώ από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση της. Εντονες υποψίες για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού στις πυρκαγιές στην ηλεία, έχουν ο αντιπεριφερειάρχης της περιοχής, βασίλης γιαννόπουλος, αλλά και οι αρχές της ελ.ασ. Οι φλόγες είναι ένα χιλιόμετρο από το μουσείο της αρχαίας ολυμπίας. Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Στην ηλεία η εικόνα προκαλεί θλίψη: Σπίτια, χωράφια, περιουσίες και ζώα, κάηκαν. Στην ηλεία ο μητσοτάκης, στην εύβοια ο τσίπρας. Εντολή εκκένωσης της αρχαίας ολυμπίας. Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία. Στις φλόγες η περιοχή της κορυφής. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα.

Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. «ήμασταν εγκλωβισμένοι για 1,5 ώρα». Το χωριό καυκανιά δεν κατάφερε να γλιτώσει από το μένος της πυρκαγιάς. Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία. Στην ηλεία ο μητσοτάκης, στην εύβοια ο τσίπρας.

Η ημέρα που κάηκε η Αρχαία Ολυμπία από τις φωτιές του 2007 ...
Η ημέρα που κάηκε η Αρχαία Ολυμπία από τις φωτιές του 2007 ... from tempo24.news
«ήμασταν εγκλωβισμένοι για 1,5 ώρα». Δημοφιλεισ ειδησεισ τωρα live blog: Εντολή να εκκενωθούν προληπτικά η αρχαία ολυμπία και η κοινότητα μιράκα, έδωσε το απόγευμα της τετάρτης η πυροσβεστική. Στις φλόγες η περιοχή της κορυφής. Πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε αργά το. 7 πυρκαγιές σχεδόν ταυτόχρονα στην ηλεία. Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο στην αρχαία ολυμπία. Εντολή εκκένωσης της αρχαίας ολυμπίας.

Η φωτιά πλησιάζει απειλητικά σπίτι στο χελιδόνι.

Μας στέλνεις την αγγελία σου ή την γράφεις μόνος σου, την βλέπουν χιλιάδες μέλη μας.έτσι σε. Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο στην αρχαία ολυμπία. Συγκλονιστικές εικόνες από την φωτιά στην ηλεία και την αρχαία ολυμπία με σπίτι να έχει παραδοθεί στις φλόγες και απλούς κατοίκους να προσπαθούν να βοηθήσουν. Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία. Πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε αργά το. Δημοφιλεισ ειδησεισ τωρα live blog: Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία, καθώς συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή. Στις φλόγες η περιοχή της κορυφής. Σπίτια, χωράφια, περιουσίες και ζώα, κάηκαν. Εντολή να εκκενωθούν προληπτικά η αρχαία ολυμπία και η κοινότητα μιράκα, έδωσε το απόγευμα της τετάρτης η πυροσβεστική. Στην ηλεία ο μητσοτάκης, στην εύβοια ο τσίπρας.

Μέσα στις ώρες πανικού που έζησαν οι κάτοικοι στην ηλεία, δε θα μπορούσαν να αφήσουν απροστάτευτα τα ζώα τους. Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. 7 πυρκαγιές σχεδόν ταυτόχρονα στην ηλεία. Το χωριό καυκανιά δεν κατάφερε να γλιτώσει από το μένος της πυρκαγιάς. Συγκλονιστικές εικόνες από την φωτιά στην ηλεία και την αρχαία ολυμπία με σπίτι να έχει παραδοθεί στις φλόγες και απλούς κατοίκους να προσπαθούν να βοηθήσουν.

Φωτιά στην Ηλεία: 100 άνθρωποι εγκλωβισμένοι
Φωτιά στην Ηλεία: 100 άνθρωποι εγκλωβισμένοι from www.ipaidia.gr
Μέσα στις ώρες πανικού που έζησαν οι κάτοικοι στην ηλεία, δε θα μπορούσαν να αφήσουν απροστάτευτα τα ζώα τους. Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στην αρχαία ολυμπία. Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Σπίτια, χωράφια, περιουσίες και ζώα, κάηκαν. Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία. Εντολή εκκένωσης της αρχαίας ολυμπίας. Πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε αργά το. Η φωτιά πλησιάζει απειλητικά σπίτι στο χελιδόνι.

«ήμασταν εγκλωβισμένοι για 1,5 ώρα».

Στην περιοχή βρίσκεται από το απόγευμα ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης. Εντονες υποψίες για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού στις πυρκαγιές στην ηλεία, έχουν ο αντιπεριφερειάρχης της περιοχής, βασίλης γιαννόπουλος, αλλά και οι αρχές της ελ.ασ. Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή κακοτάρι ηλείας. Στην ηλεία η εικόνα προκαλεί θλίψη: Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στην αρχαία ολυμπία. Εντολή εκκένωσης της αρχαίας ολυμπίας. Μέσα στις ώρες πανικού που έζησαν οι κάτοικοι στην ηλεία, δε θα μπορούσαν να αφήσουν απροστάτευτα τα ζώα τους. Οι φλόγες είναι ένα χιλιόμετρο από το μουσείο της αρχαίας ολυμπίας. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Μπορεί οι φλόγες να πλησίαζαν απειλητικά. Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία, καθώς συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή. Απο τις φωτιές στην ηλεια το 2007 και απο τις οποίες δεν γλύτωσε ουτε το χωριό μας,σας παραθέτω κάποια video και κάποιες φωτογραφίες για να δείτε την κόλαση που πραγματικά επικράτησε εκείνες.

Posting Komentar

0 Komentar